Vanuit de binnenstad dezelfde dag thuisbezorgd. Dat gaan we doen, doe jij mee?

‘Een gastvrij en klantgerichte binnenstad dat willen we zijn. Een winkelgebied dat aansluit bij de nieuwste wensen van de consument. Een snelle en eenvoudige bezorging van de producten aan huis speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom wil een aantal ondernemers een pilot uitvoeren met een gezamenlijke bezorgservice. “Bij u thuis gebracht vanuit de Binnenstad van Culemborg”, en omdat we gaan voor een duurzame oplossing, kiezen we hierbij voor een elektrische deelauto. Dus een collectieve auto van de binnenstad waarmee aankopen, internetbestellingen, grote of zwaardere goederen etc. thuis worden afgeleverd. Een auto die ook de samenwerking en de klantgerichtheid van de binnenstad winkeliers uitstraalt. Een dergelijke collectieve bezorgservice bestaat voor zover wij weten nog niet in land en zou dus een enorm goede promotie van de stad en het duurzame karakter van de stad zijn’ aldus de Verenigde Ondernemers 

Samen met Visscher2Go/SmartWheels is er een pilot van 6 maanden uitgewerkt waarmee we willen testen of deze service werkt en kansrijk is voor de langere termijn.

Er komt een dagelijkse (di-zat) bezorgronde tussen 17:30-19:30 waarin aankopen worden thuisbezorgd. Tijdens de Pilotperiode kan je daar gratis gebruik van maken. De kosten worden betaald door het Ondernemersfonds Culemborg en de VOC. Dus als jij op tijd jouw te bezorgen artikelen inlevert bij het verzamelpunt worden ze die dag meegenomen op de ronde.

Daarnaast kun je als ondernemer uit de binnenstad de deelauto ook gebruiken als je een eigen bezorging bij de klant thuis wilt doen. De auto reserveer je eenvoudig via het deelauto systeem en dan kost het € 2,50 per reservering, € 0,50 per uur en € 0,25 per kilometer all-in.

Wil je mee doen? We willen van deze bezorgservice en deelauto natuurlijk een groot succes maken,

dus zou het mooi zijn als we gelijk met zoveel mogelijk ondernemers meedoen. Daarnaast zoeken we ook mensen die zo af en toe een avond-bezorgronde willen doen. We horen graag van je!

Heb je hier interesse in en/of wil je meehelpen,  laat het ons weten via info@vocculemborg.nl

 

update 23 februari 2018

Visscher2Go/SmartWheels stelt een elektrische deelauto (Citroën Berlingo) beschikbaar. Deze deelauto kan overdag gebruikt worden voor individuele bezorgingen van winkeliers. Daarnaast zal met deze auto elke dag (ma-za) tussen 17:30-19:00 uur een vaste bezorgronde worden gedaan. (bij toerbeurt uitgevoerd door een pool van winkeliers en vrijwilligers > coördinatie bij de VOC). Het reserveren van de auto kan t.z.t. via SmartWheels