Citymanager

Even voorstellen

Mijn naam is Marnix van Namen en sinds het eind van de zomer 2016 aan de slag als citymanager voor de binnenstad van Culemborg. Dit mag ik doen namens het ondernemersfonds (jullie bijdrage dus) en de gemeente Culemborg.

Waar ga ik mee aan de slag?

Mijn einddoel is een mooie binnenstad waarin het goed ondernemen en verblijven is en wat een levendig plek is voor de lange termijn. Een plek waar bezoekers graag komen en waar alle Culemborgers trots op zijn!

Een belangrijk deel van mijn taak is het uitwerken van het actieprogramma zoals dat bij de binnenstadsvisie is vastgesteld. Daarin zijn 9 punten genoemd waarvan besloten is dat daar aan gewerkt gaat worden in de binnenstad. Naast de coördinatie van het actieprogramma ben ik als citymanager continu bezig met de ontwikkeling naar een aantrekkelijkere en gastvrijere binnenstad. Dat doen we natuurlijk met zijn allen en ik wil hierin van meerwaarde zijn door de spil te zijn tussen de ondernemers, bewoners , gemeente en andere partijen.

Contact

Wil je nader kennis maken of heb je vragen of opmerkingen, bel of mail me gerust via Marnix@CMculemborg of op 06-40891447