Wie is wie

Het bestuur

Het bestuur van Verenigde Ondernemers Culemborg:

De voorzitter

Mijn naam is Kees Boelhouwer. In november 2016 ben ik gekozen als voorzitter van de Verenigde Ondernemers Culemborg (VOC).

Samen met mijn vrouw Hermana ben ik eigenaar van Bakker Bart Culemborg aan Markt 6. Vanaf 2010 zijn we zelfstandig ondernemers. Omdat wij als sinds begin jaren 80 in Culemborg wonen, denken we te weten wat Culemborg te bieden heeft: heel veel. Maar je moet er wel wat van maken. Willen investeren. En de aandacht niet laten verslappen.

Als VOC streven we naar een sterk stadscentrum. Dit willen we bereiken door samen te werken. Niet alleen als verenigde ondernemers, maar ook met de lokale overheid en onze zusterverenigingen in Culemborg.

Bestuur en commissieleden van de VOC hebben als doel de binnenstad meer te profileren, zowel binnen Culemborg als daarbuiten.

Om dat te bereiken is het noodzakelijk dat we stappen zetten. Daar hebben we wel hulp bij nodig. Vooral van jullie, ondernemers.

De secretaris

Mijn naam is Anja Elands, eigenaar van Elands Body Fashion. Sinds 2017 ben ik secretaris van de VOC. Ik wil mij graag inzetten voor een florerend Culemborg.

Met veel passie zet ik het familiebedrijf van mijn ouders voort, dat sinds 1973 gevestigd is aan Markt 51. Ik ben trots op ons mooie centrum, uniek door de rijke historie en prachtige gebouwen. Ik groeide op in dat centrum en ben sinds 2016 ook weer binnenstadbewoner.

Als dochter van een ondernemersgezin weet ik dat je hard moet werken om je doelen te halen. Een gezellig en florerend stadscentrum draagt daar zeker toe bij. Om dat te bereiken moet je als ondernemers willen samenwerken.

Samen met mijn enthousiaste medebestuursleden en onze commissieleden ga ik mij inzetten voor een bruisend centrum. Tegelijk willen we heel ondernemend Culemborg met elkaar verbinden. Dat betekent: nauwe samenwerking met de wijkwinkelcentra Chopinplein en Parijsch, de Kring Culemborgse Bedrijven (KCB), het Ondernemersfonds Culemborg, de gemeente Culemborg en andere belanghebbenden.

De penningmeester

Mijn naam is Gerard Tomey, eigenaar van boekhandel Tomey. Sinds 2017 ben ik de penningmeester van de VOC.

Als penningmeester wil ik mijn steentje bijdragen aan de handhaving, continuïteit en zo mogelijk groei van de detailhandel en prettige sfeer in de binnenstad van Culemborg.

Mijn drijfveer daarbij is mede te bewerkstelligen dat de historische binnenstad een heerlijke plek blijft voor (zelfstandig) ondernemers, bezoekers van Culemborg en bovenal voor onze klanten. Een stad waar je graag weer terugkomt.

Om dit te kunnen doen met collega’s in het bestuur, commissies en de vele vrijwilligers die dezelfde passie delen is een mooie, leerzame en waardevolle aanvulling op mijn dagelijks werk in mijn boekhandel.

De …

Mijn naam is Raijmond Rison, eigenaar van Culemborgse Mannen Mode. Sinds 2017 ben ik de

De foto’s zijn aangeleverd door fotograaf Ypma Culemborg